Vīrs spiests pārtikt no ogām un koku lapām pēc strīda par sievas kulinārijas mākslu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/ms_bracken/

Pēc ģimenes strīda par atdzisušu zupu vīrs dusmās izgājis no mājām un apmaldījies mežā, kur bez ēdiena pavadījis vairāk nekā mēnesi, vēsta ziņu portāls «Orange News».

«Es gāju un gāju, taču pēc vairākām stundām vairs nezināju, kur atrodos, un nevarēju atrast ceļu uz mājām,» sacīja 69 gadus vecais Jurijs Ticjuks no Altaja republikas Krievijā.

Vīrietis pārtika no ogām un koku lapām, kamēr saļima kādā laukā. Ticjuks ēda no salmus no tuvējas siena kaudzes un sniegu. Kad vīrieti atrada laukstrādnieki, viņš nevarēja pakustēties apsaldējumu dēļ.

«Man šķita, ka nomiršu. Gaisa temperatūra bija zem nulles, un es biju ļoti vārgs,» viņš teica. «Taču kādu dienu izdzirdēju balsis un ieraudzīju strādniekus. Viņi palīdzēja man nokļūt līdz slimnīcai.»

Ārsti ir pārsteigti, ka Ticjuks izdzīvoja, taču pieļauj, ka nāksies amputēt vīrieša kājas. «Viņa kājas ir nopietni apsaldētas. Iespējams, tās neizdosies izglābt,» paskaidroja slimnīcas pārstāvis.

«Lai arī kas notiktu, es vairs nekad nekritizēšu sievas gatavoto. Jebkas ir labāks par sapuvušiem salmiem,» atzina Ticjuks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu