Virslīgas rezultatīvākais futbolists Žuniors atgriežas «Skonto»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas čempionvienības Rīgas «Skonto» brazīliešu uzbrucējs Nātans Žuniors nav spējis atstāt pietiekami labu iespaidu uz Krievijas premjerlīgas komandas Maskavas «Dinamo» treneriem un jau atgriezies Latvijā, vēsta Krievijas masu mediji.

Žuniors laika posmā no 6. līdz 10. jūlijam piedalījās pazīstamās Krievijas komandas treniņnometnē Austrijā, tomēr nespēja sevi pietiekami labi apliecināt, lai Maskavas «Dinamo» vēlētos uzbrucēju iegādāties savā īpašumā.

Lēmumu par Žuniora atbrīvošanu «Dinamo» komandas treneri pieņēma pēc pārbaudes spēles pret Rumānijas klubu Bukarestes «Rapid», kurā brazīlietis laukumā pavadīja 30 minūtes.

Žuniors jau ir atgriezies Rīgā un kopā ar «Skonto» komandu gatavojas UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajai spēlei pret Polijas čempioniem Krakovas «Wisla».

Abu komandu pirmā spēle notiks trešdien «Skonto» stadionā un mačs sāksies plkst. 21.30.

Kā ziņots, šosezon Latvijas virslīgas čempionātā Žuniors desmit spēlēs ir guvis desmit vārtus. Lai gan brazīlietis izlaida sezonas sākumu, viņš šobrīd pārliecinoši ir rezultatīvākais Latvijas virslīgas futbolists.

Pagājušajā sezonā Žuniors tika atzīts par Latvijas virslīgas labāko uzbrucēju un saņēma arī balvu kā rezultatīvākais spēlētājs.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Skonto» komanda ar 32 punktiem 16 spēlēs ir 4. vietā, bet tikpat punktu ir arī «Liepājas metalurga» un Daugavpils «Daugavas» komandām.

«Dinamo» Krievijas premjerlīgas čempionātā tikusi pie 29 punktiem 16 spēlēs, kas kopvērtējumā dod 3. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu