Vista uz alus bundžas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Nepieciešams:  
1 tējkarote cukura
1 tējkarote sāls
1,5 tējkarotes paprikas
1 tējkarote melno piparu
sīpols
ķiploka daiviņas
eļļa
vista
alus skārda bundžā

Pagatavošana:

Sīpolu sagriež lielos gabalos un ieliek vistā. No sāls, cukura, pipariem, paprikas un ķiploka pagatavo maisījumu. Sausu vistu iesmērē ar eļļu, tad apkaisa ar maisījumu, to nedaudz ieber arī vistā.

Vistu uzsēdina uz atvērtas alus bundžas (ar visu alu) un liek cepeškrāsnī. Cep 180 grādu temperatūrā vienu stundu un 15 minūtes.

Pievienojam video ar variāciju par šo recepti:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu