Vistas cepetis ar dārzeņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/jso888/

Nepieciešams:

4 burkāni
kālis
8 kartupeļi
vista
4 daiviņas ķiploka
pipari
sāls
timiāns
3 tomāti
2 ķiploka galviņas

Pagatavošana:

No sāls, pipariem, izspiesta ķiploka un timiāna pagatavo marinādi, ar ko bagātīgi ierīvē vistu no iekšpuses un ārpuses. Vistu pilda ar sagrieztiem tomātiem, ar diegu sasien kvistas kājas, pirms cepšasnas vistas kājas aptin ar foliju, lai cepot neapdeg.

Burkānus notīra, pārgriež gareniski uz pusēm, liek cepamtrauka apakšā, tad liek sagrieztu kāli (Didzis Lv to var nedarīt!) un uz pusēm pārgrieztus kartupeļus, blakus liek uz pusēm pārgrieztas ķiploka galviņas. Virsū liek vistu. Cep 190 grādos apmēram pusotru stundu vai vairāk, ja vista lielāka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu