Vistas fileja ar kuskusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

300 g vistas filejas
200 g kuskusa
1 sīpols
2 tomāti
buljons
sāls
pipari
sviests
pētersīļu zaļumi

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Sakarsētā sviestā apcep vistu, tas pieliek sagrieztu sīpolu, apcep. Vistai pieliek sāli, piparus, pieber kuskusu. Visu pārlej ar 250 ml karsta buljona vai ūdens. Vāra 5 minūtes, tad pieliek sagrieztus tomātus, nosedz katlu, patur vēl 10 minūtes, tad pasniedz, pārkaisot sagrieztus pētersīļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu