Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

2 vistas filejas
100g siera
2 tomāti
zaļumi
skābs krējums 35%
pipari
sāls

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež plāni, sadauza ar gaļas āmuriņu. Fileju pārsmērē ar treknu skābo krējumu, sāla, piparo, pārkaisa ar zaļumiem, uzliek siera gabaliņu, tomāta šķēli. Fileju satin rullītī, sasprauž ar koka irbulīti. Filejas liek ietaukotā cepamtraukā, cep 220 grādos 20 minūtes. Tīteņus pasniedz karstus kā pamatēdienu vai aukstus kā uzkodu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu