Nepieciešams:
Vistas filejas tīteņi ar sieru un tomātiem (19)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
2 vistas filejas
100g siera
2 tomāti
zaļumi
skābs krējums 35%
pipari
sāls
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež plāni, sadauza ar gaļas āmuriņu. Fileju pārsmērē ar treknu skābo krējumu, sāla, piparo, pārkaisa ar zaļumiem, uzliek siera gabaliņu, tomāta šķēli. Fileju satin rullītī, sasprauž ar koka irbulīti. Filejas liek ietaukotā cepamtraukā, cep 220 grādos 20 minūtes. Tīteņus pasniedz karstus kā pamatēdienu vai aukstus kā uzkodu.