Nepieciešams:
Vistas zupa ar zaļajiem zirnīšiem un klimpām
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
3 vistu kājiņas
3 burkāni
250 g zaļo zirnīšu
zaļumi
lauru lapa
sāls
pipari
Mīklai:
2 olas
glāze miltu
Pagatavošana:
Ūdenī vāra vistas gaļu, klāt liek ripiņās sagrieztus burkānus un garšvielas. Kad gaļa gatava, to sagriež gabaliņos un pieliek buljonam. Zupai pieliek zirnīšus, vāra. No olām, miltiem un glāzes ūdens gatavo mīklu klimpām. Klimpas liek buljonā un vāra, kamēr uzpeld. Gatavi zupai pieliek zaļumus.