Vistu aknu pastēte (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: produktirasa.lv

Recepte tapusi sadarbībā ar [s:45980]

Nepieciešams:

  • 500 g vistu akniņu;
  • 1 sīpols;
  • 2 daiviņas ķiploku;
  • 1 burkāns;
  • sauja svaigu zaļumu;
  • 50 ml brendija;
  • 1 kārbiņa RASA klasiskā krēmsiera;
  • 1 vārīta ola – pēc izvēles maigākai garšai;
  • 30 g sviesta cepšanai.

Pagatavošana:

Sīpolu un ķiploka daiviņas nomizo un sasmalcina.

Vistu akniņas attīra no plēvēm. Pannā uzkarsē sviestu un apcep vistu aknas kopā ar sīpoliem un ķiplokiem. Kad sīpoli zeltaini, pievieno sasmalcinātus zaļumus un brendiju.

Visu pasautē ~ 5 minūtes, tad noņem no plīts un sablendē viendabīgā masā.

Visbeidzot pievieno krēmsieru un saputo gaisīgu pastēti. Pasniedz aukstu vai siltu kopā ar grauzdētu bageti.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu