Visu ģimenes ikdienai nepieciešamo iegādājies lielveikalā ... internetā (19)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par ko mēs sapņojam darba dienas beigās? – ātrāk nokļūt mājās, atpūsties, mierīgi pavakariņot ar savu ģimeni, un laiski pavadīt vakaru  kopā.

Diemžēl, šādi darbadienu vakari pārsvarā ir tikai sapņos...

Pēc darba, pieciešot sastrēgumus ielās , meklējam brīvu vietu veikalu autostāvvietās, lai tuvāko stundu –pusotru komunicētu ar svešiem cilvēkiem garās rindās pie kasēm. Nemaz jau nerunājot par «patīkamo» braucienu pārpildītā sabiedriskajā transportā un smago iepirkumu tīklu nomocītajām mugurām.

Un tikai tad esam mājās – bez spēka un vēlmes pat vakariņot ...

Tad nu lūk – ir lieliska alternatīva : visu ģimenes ikdienai nepieciešamo var iegādāties internetā, pat neizejot no mājām - ērti sēžot uz dīvāna un malkojot karstu tēju. Nevienam nesaki, bet iepirkties vari pagūt arī darba laikā - ātri ērti un tā, ka priekšnieks to pat nemana.

www.nuko.lv

Pēc pirkuma nav jābrauc : izvēlies laiku, kad ērtāk saņemt pirkumu un to tev atvedīs uz mājām, visā Latvijā !

Pastaigas pa veikalu atstāj tikai īpašu, ekskluzīvu vai mirkļa vēlmju preču iegādei.

www.nuko.lv

  • pārtiku (svaigu pienu, gaļu , dārzeņus un augļus)
  • preces mazuļiem un māmiņām
  • visu nepieciešamo skaistumam un ķermeņa kopšanai
  • sadzīves ķīmiju un saimniecības preces
  • zoopreces mājas pinkainajiem mīluļiem
  • sezonālās preces (šobrīd aktuālos Ziemassvētku dekorus, Adventes vainagus un pat dzīvās egles)

Iepērcies gudri !

1.Staigājot pa lielveikalu, 99% gadījumu mūsu iepirkuma grozos ieslīd arī spontāni izvēlētas preces, kas nav bijušas sarakstā un , iespējams, arī nemaz nav vajadzīgas... Tas īpaši manāms, dodoties uz veikalu kopā ar bērniem.

www.nuko.lv vari iepirkties pēc jau iepriekš izveidota saraksta vai arī var veidot to uz vietas - iepirkumu grozā. Iegadājoties internetā ikdienas nepieciešamās preces, pirkums noteikti būs daudz pārdomātāks un ģimenes maciņš vairs tik manāmi necietīs!

2. Tā kā tavi pirkumi paši atradīs ceļu uz tavām mājām, tu vari iegādāties gan smagākas, gan apjomīgākas lietas. Pievērs uzmanību speciālām cenām lielo iepakojumu iegādei !

3. Par katru iztērēto latu tu iegūsti vienu Klik! naudiņu. Katrs Klik! līdzvērtīgs 1 santīmam. Dažādu akciju laikā tu iegūsti iespēju palielināt savu Klik! skaitu, turklāt - visu iekrāto ir viegli izmantot pirkumos.

4. Lielveikala internetā www.nuko.lv serviss atvieglo iknedēļas pirkumu veikšanu arī vecāka gadagājuma cilvēkiem un arī cilvēkiem ar ierobežotām kustībām. Nevienam nav jālūdz vai jābūt no kāda atkarīgam !

Pirkums tiek ienests mājās – lai kur un kādā stāvā dzīvotu pircējs , visā Latvijā!

Dzīvo labāk!

Aizmirsti par smago pirkumu maisu stiepšanu un nemoki arī sava mīļotā vīrieša muguru !

Pasargi sevi un savus mazos laikā, kad apkārt klejo vīrusi !

Velti vairāk laika sev un ģimenei, izklaidēm un pašizaugsmei!

Iepriecini citus !

Ja vēlies tiešām noderīgu dāvanu - sagādā pārsteigumu ar NUKO Dāvanu karti !

To iespējams iegādāties un pārsūtīt adresātam elektroniskā veidā – tātad dāvanu kartei nebūs jābrauc pakaļ, jātērē nauda un laiks.

Karte tiek personificēta (ierakstīts saņēmēja vārds) un, pēc izvēles, arī papildināta ar tekstu vai novēlējumu ( Mīļajai vecmāmiņai, foršākajai draudzenei vai kolēģei ... ).

Nu ko ? - esiet gatavi pirkumiem?

www.nuko.lv 

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu