«Vivus.lv MTB» maratona 5.posms vienā no Latvijas MTB lielpilsētām - Cēsīs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 11.augustā, Cēsīs norisināsies piektais Vivus.lv kalnu divriteņu (MTB) maratona posms, kas vienlaicīgi būs arī VII Cēsu velomaratons. Kā vēsta organizatori, tās būs ne tikai lieliskas sacensības, bet arī aktīvs un atraktīvs pasākums kā pilsētas iedzīvotājiem, tā arī tās viesiem.

Cēsis ir Latvijā pazīstama kā viena no pirmajām pilsētām, kur tika rīkotas kalnu divriteņu sacensības un ne velti to var dēvēt par vienu no Latvijas kalnu divriteņu lielpilsētām. Šoreiz sacensību trase vīsies cauri pilsētas centram, kur gan pilsētas iedzīvotāji ir aicināti aktīvi skatīties sacensības, tā arī līdzjutēji ir aicināti atbalstīt sportistus. Starta un finiša zona būs Cēsu pilsētas stadionā, kur notiks dažādas atrakcijas visas dienas garumā. Stāsta Cēsu velomaratona organizators Māris Krūze: «Vēlamies, lai šīs būtu ne tikai labas sacensības, bet arī lieliska diena kā pilsētniekiem, tā sportistiem, līdzjutējiem un mazajiem braucējiem. Visas dienas garumā darbosies 1188 piepūšamās atrakcijas, notiks dažādas aktivitātes un atrakcijas. Piesakot komandu 5 cilvēku sastāvā, visi piedalīsies VII Cēsu velomaratona komandu sacīkstēs, kur balvā bezmaksas dalība nākamajā Cēsu velomaratonā. Tāpat ātrākās 6 dāmas un 6 ātrākie kungi tiks pie īpašiem Cēsu velomaratona kausiem.»

Īpašu vērību organizatori lūdz pievērst divām lietām: agrākiem starta laikiem, bezmaksas Superior bērnu brauciens sāksies plkst. 11:15, Vivus.lv maratons sāksies kā ierasts plkst. 12:00, bet Latvijas Valsts Meži pusmaratons sāksies plkst. 12:30, kā arī, ņemot vērā karstumu, nodrošināties ar papildus dzērieniem distancē un nepārpūlēties.

Sacensību organizatori aicina visus interesentus uz trases apskati šo trešdien, plkst.18:30, izbraukšana no Cēsu pilsētas stadiona.

Pēc pirmajiem četriem Vivus.lv MTB maratona posmiem sacensību kopvērtējuma līderis ir Dmitrijs Sorokins no Rietumu-Delfin komandas un šajā posmā viņš startēs ar dzelteno Līdera kreklu, savukārt, ātrākā dāma kopvērtējumā Dana Rožlapa no My-Sport-STEVENS komandas distancē dosies ar Zaļā josta zaļo Līderes kreklu. Papildus šiem līderu krekliem tiks noteikts arī Yuasa kalnu karaļa titula ieguvējs.

Pēc sacensībām visiem dalībniekiem spēkus palīdzēs atgūt High5 enerģijas dzēriens, Latvijas Maiznieks produkti, Balticovo olas, Nākotnes desiņas un Garīši sautētie kāposti.

Pēdējais sacensību posms:

  • 6. posms - 31.08.2013. Baldone, Riekstukalns –apbalvošanas ceremonija

Pieteikšanās un vairāk informācija – www.mtb-maratons.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu