Vizuālā stāsta par Kontroldarbu un Švīku atvēršanas svētki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

26.februārī plkst.16:00 Mākslas izglītības centrā TRĪS KRĀSAS, Miera ielā 33, kopā ar Rīgas Improvizācijas teātra aktieriem plašākam interesentu lokam tiks atvērta laikmetīgās mākslas izstāde - vizuālais stāsts par Kontroldarbu un Švīku, ko radījuši pusaudži mākslas un pētniecības projekta ietvaros.

Bērni un jaunieši no vairākām Rīgas skolām un dienas centra «Vecmīlgrāvis», savstarpēji sadarbojoties, pētīja valodas un vizuālās mākslas izteiksmes līdzekļus un to apvienošanas iespējas. Izstādītais kopdarbs veido telpā eksponētu grafisku stāstu, kuru var apskatīt un izlasīt Mākslas izglītības centrā TRĪS KRĀSAS, Miera ielā 33, līdz 18.martam.

26.februārī plkst.16:00 ikviens interesents aicināts radošā un mājīgā atmosfērā svinēt stāsta atklāšanu. Kopā ar aktieriem no Rīgas Improvizācijas teātra būs iespēja radīt jaunus stāstus, kā arī papildināt stāstu par Kontroldarbu un Švīku.

Vizuālais stāsts veidots Mākslas un pētnieciskā izglītības projekta jauniešiem ietvaros. Projekta mērķis ir iesaistīt dažādu sabiedrības grupu jauniešus izglītojošās laikmetīgās mākslas un citu disciplīnu kopsakarību izpētē balstītās mākslas nodarbībās, veicinot viņu sociālo integrāciju, interesi un motivāciju, radošumu, sociālo atbildību un māksliniecisko iniciatīvu.

Mākslas un pētniecisko izglītības projektu jauniešiem īsteno Mākslas izglītības centrs TRĪS KRĀSAS, kas darbojas kopš 2000.gada ar mērķi sekmēt mākslas izglītības procesus Latvijā. Projekts tiek īstenots Eiropas Ekonomikas Zonas Finanšu instrumenta 2009.-2014.gada perioda programmas «NVO Fonds» apakšprogrammas «NVO projektu programma» ietvaros. Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.

Plašāka informācija par Mākslas izglītības centra TRĪS KRĀSAS darbību, projektiem un pasākumiem atrodama mājas lapā www.triskrasas.lv, kā arī portālos facebook.com, twitter.com un draugiem.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu