Vokālā grupa «Latvian Voices» paraksta līgumu ar ierakstu kompāniju «Universal» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Vokālā grupa «Latvian Voices» un vācu a cappella grupa «Viva Voce» šī gada rudenī parakstījuši līgumu ar izdevniecību «Universal», Vācijā un 2014. gadā izdos kopīgu albumu «Zeit der Wunder» («Brīnumu laiks»), sadarbībā ar komponistu un producentu Rolfu Ckuvski (Rolf Zuckowski).

Albumā būs iekļauta dažādu kultūru un valodu satikšanās a cappella kompozīcijās, kas sarakstītas īpaši «Latvian Voices» un «Viva Voce» sastāvam. Šis projekts veidos muzikālu stāstu par cilvēku sākot no rudens un ziemas mijas līdz pat pavasara sākumam, kā arī atspoguļos Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas dažādās Eiropas un citu pasaules valstu kultūrās.

«Latvian Voices» dziļās tautas mūzikas dziedāšanas tradīcijas, klasiskā pieeja a cappella žanram kopā ar «Viva Voce» ritmiskumu un enerģiju, populārās mūzikas interpretācijās veidos unikālu muzikālo savienību.

  • Ieraksti norisināsies 2014. gada janvārī Rīgā.
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu