Voklēram otrā uzvara šīgada «Tour de France»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas riteņbraucējs Tomā Voklērs no «Europcar» komandas šodien izcīnīja uzvaru prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» 16. posmā.

Līdz ar to pagājušā gada kopvērtējuma ceturtās vietas ieguvējs Voklērs tika pie otrās uzvaras šī gada sacensību posmos, jo iepriekš viņš bija ātrākais desmitajā posmā.

197 kilometrus garās distances noslēgumā Voklērs finišēja lepnā vientulībā, jo otro vietu izcīnījušais dānis Kriss Ankers Serensens («Saxo Bank-Tinkoff Bank») no uzvarētāja atpalika par minūti un 40 sekundēm, bet trešais finišēja Spānijas sportists Gorka Isagirre Insausti no «Euskaltel-Euskadi» vienības, kurš uzvarētājam zaudēja jau trīs minūtes un 22 sekundes.

Visi trīs kopvērtējuma favorīti finišēja septiņas minūtes vēlāk, tāpēc situācija galvgalī nemainījās.

Pārliecinošu līderpozīciju saglabā Lielbritānijas riteņbraucējs Bredlijs Viginss no «Sky Procycling» komandas, kurš savu tuvāko sekotāju tautieti un komandas biedru Kristoferu Frūmi apsteidz par divām minūtēm un piecām sekundēm, bet trešajā vietā esošais itālietis Vinčenco Nibali («Liquigas-Cannondale») līderim joprojām zaudē divas minūtes un 23 sekundes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu