«Volkswagen» prezentēs jauno «Golf Sportsvan TDI BlueMotion1» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: stevelyon, CC BY-NC-SA 2.0

Autoražotājs «Volkswagen» starptautiskajā Ženēvas autoizstādē pirmo reizi prezentēs jauno «Golf Sportsvan TDI BlueMotion1», biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmumā.

Kompaktvenu klasē tas esot viens no ekonomiskākajiem, un tam nepieciešami vien 3,6 litri degvielas uz 100 kilometriem, kas atbilst CO2 izmešu līmenim 95 grami uz kilometru.

Automobiļa aerodinamiku uzlabojot tādi faktori kā pazemināta transportlīdzekļa virsbūve (par 15 milimetriem zemāka), īpašs jumta malas spoileris, ārpusē daļēji slēgts radiatora režģis ar zilu līniju, daļēji noslēgts ventilācijas režģis ar radiatora vārstu aiz tā, uzlabota dzesēšanas gaisa plūsma un īpaši zemgrīdas paneļi.

«Golf Sportsvan TDI BlueMotion» būs pieejams «Trendline» un «Comfortline» versijā. Īpaša «BlueMotion» raksturīga iezīme esot 15 collu vieglmetāla diski un riepas ar zemu rites pretestību. Jaunais «BlueMotion» modelis esot papildināts arī ar «Start/Stop» sistēmu, reģeneratīvās bremzēšans funkciju, uzlabotu TDI dzinēju un pārstrādātu sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Jaunais «Golf Sportsvan TDI BlueMotion» būs pieejams Vācijā no šā gada vasaras.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu