VUGD izglābtā kaķenīte ir mirusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele» sauca palīgā, jo 14.maijā pēc izsaukuma Rīgā, Dammes ielas 9a rajonā, no mašīnas motora pārsega VUGD darbinieki izglāba un savainotu uz veterināro klīniku nogādāja melnbaltu kaķenīti.

Kaķenītei bija lauztas abas labās kājiņas, plēsta brūce uz vēderiņa un nobrāzumi uz sāniem, izmežģīts žoklis un nolauzti vairāki zobiņi.

Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele» šodien ziņoja, ka, diemžēl, bet kaķenīte operāciju nav izturējusi, jo ievainojumi bijuši ļoti nopietni.

Rūpes par kaķenīti uzņēmās biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele», kaķenīte atradās Dr.Beinerta veterinārajā klīnikā. Bija nepieciešamas steidzamas operācija, kuras laikā bija plānots veikt četras operācijas: implanta ievietošana abās kājiņās, plēstās brūces sašūšana un žokļa operācija. 

Pārpublicējam «Ulubeles» komentāru, kas rakstīts pie raksta:

«Nupat saņēmām ļoti bēdīgu ziņu no klīnikas... kaķenīte nomira neatgūstoties no narkozes.

Dammes ielas traumētā kaķenīte devusies pie Dieviņa

Mums ir dota spēja cerēt un ticēt, ka viss būs labi, bet nav dota vara lemt likteni.

Mēs visi ļoti cerējām, ka Dammes ielā notriektajai kaķenītei viss izdosies. Tur augšā lēma, ka tieši tik mīļa un sirsnīga kaķe ir nepieciešama Dieva murrājošajai saimei.

Pēc smagajām politraumām un pārciestām trīs operācijām dzīvnieks neatguvās no narkozes.

Ulubele saka lielu paldies tiem 53 ziedotājiem, kuriem nebija vienaldzīgs kaķenes liktenis. Kopā tika saziedoti 558 Lati un 50 santīmi.

Ulubeles komanda, kuras aprūpē šobrīd ir 159 suņi un 37 kaķi, tos izmantos kaķenes operāciju apmaksai un citu rūpju bērnu veterinārajai apkopei. Bet, ja kāds vēlējās, lai viņa naudiņa tiktu izlietota tikai un vienīgi nu jau mirušās kaķenītes vajadzībām, lūdzu, rakstiet uz e – pastu – ulubele@ulubele.org Jūsu ziedojums tiks atgriezts.

Ulubele vēlreiz teic sirsnīgu paldies visiem, kas nebija vienaldzīgi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu