Vujteks jaunākais: vienā no Krievijas klubiem mūs draudēja nošaut

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais čehu hokejists, 1997. gada pasaules čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Vladimirs Vujteks, kurš pašlaik ir licencēts hokeja aģents, Čehijas laikrakstam «Sport» atklājis visai briesmīgu gadījumu no spēlētāja karjeras Krievijā, vēsta [s:37661].

Karjeras laikā Vujteks spēlēja divos Krievijas klubos - Čerepovecas «Severstaļ» un Voskresenskas «Himik».

Neskatoties uz bagāto dzīves pieredzi, Vujteks vienu pārsteidzošu gadījumu no karjeras laikiem Krievijā viņš tomēr izceļ. 

«Tas notika vēl tolaik, kad tur spēlēju, bet neteikšu, kurā klubā tieši. Mēs bijām zaudējuši piecas spēles pēc kārtas, bet sestā mača gaitā bijām zaudētājos ar 0:2. Pārtraukumā ģērbtuvēs ienāca kluba prezidents - divmetrīgs vīrs garā ādas mētelī un sāka kliegt: «Ja jūs neuzvarēsiet šajā spēlē, tad sasēdināšu jūs autobusā, aizvedīšu uz mežu un nošaušu ar automātu.» Bet es komandā biju tikai kādas trīs nedēļas, sēdēju kluss un bāls,» atceras Vujteks, kura tēvs pašlaik vada Jaroslavļas «Lokomotiv» komandu.

«Vai es tam noticēju? Jā. Uzreiz padomāju, kā aizbēgt. Pēc iespējas ātrāk noķert taksi un traukties uz lidostu. Pavisam nopietni,» norāda Vujteks.

Uz jautājumu, kā minētā spēle beigusies, Vujteks jau smaidot atbild: «Domāju, ka uzvarējām. Krieviem allaž jājūt spiediens, viņiem vajadzīga motivācija. Tāda nu viņiem mentalitāte.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu