«Warriors» Biedriņa gadījumā neplāno izmantot amnestijas punktu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Goldensteitas «Warriors» neplāno izmantot jaunā kolektīvā līguma amnestijas noteikumu un izpirkt Andra Biedriņa līgumu, vēsta [s:40048].

Paredzams, ka pēc jaunā kolektīvā līguma, kurš varētu tikt apstiprināts tuvākajā laikā, katrs NBA klubs saņems amnestiju uz vienu spēlētāju, kurš saņem lielu algu un neattaisno uz sevi liktās cerības. Tas nozīmē, ka klubs varēs izpirkt spēlētāja atlikušo līgumu un šī spēlētāja alga tiks dzēsta no kluba kopējā algu budžeta, radot papildus līdzekļus, lai iekļautos algu griestos.

Ņemot vērā, ka Biedriņam pēdējās sezonas nav bijušais veiksmīgas un līdz pat 2013./2014. gada sezonai viņam ik gadu būs jāmaksā deviņi miljoni ASV dolāru, tieši latviešu centra spēlētāja vārds ticis locīts saistībā ar amnestijas noteikuma punktu.

Tomēr vairāki klubam tuvu stāvoši avoti apliecinājuši, ka «Warriors» Biedriņa gadījumā neplāno izmantot amnestijas noteikumu.

Pagājušajā sezonā 25 gadus vecais un 2,13 metrus garais Biedriņš aizvadīja 59 spēles, vidēji mačā gūstot 5,0 punktus un izcīnot 7,2 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu