«Warriors» līdz sezonas beigām varētu palikt bez Stefena Karija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolista Andra Biedriņa pārstāvētajai NBA komandai Goldensteitas «Warriors», iespējams, šosezon vairs nepalīdzēs aizsargs Stefens Karijs, kurš jau ilgstoši cīnās ar potītes traumu, vēsta portāls «CNSBayArea.com».

Karijam labās potītes problēmas ir jau kopš pirmssezonas, kas viņam vairākkārt liedzis doties laukumā. Klubs paziņojis, ka Karijs nevarēs spēlēt aptuveni divas nedēļas, tomēr tiek izskatīta iespēja, ka viņš šosezon varētu arī vairs neiziet laukumā.

«Es tikai cenšos kļūt vesels. Visu laiku cīnos ar vienu un to pašu traumu,» Karijs atbildēja par savu iespējamo atgriešanos laukumā šosezon. «Es turpināšu rehabilitācijas procesu un uzklausīšu treneru korpusu.»

Šosezon Karijs piedalījies 26 «Warriors» komandas spēlēs, kurās vidēji mačā guvis 14,7 punktus un izdarījis 5,3 rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, šonedēļ «Warriors» veica ievērojamu maiņas darījumu ar Milvoki «Bucks», aizmainot sākumsastāva spēlētājus Montu Elisu un Ekpi Judo, kā arī Kvami Braunu, pretī saņemot traumu nomocīto centru Endrjū Bogutu un Stīvenu Džeksonu.

Portāls pieņem, ka ar šo maiņu «Warriors» komanda jau sākusi gatavoties nākamajai sezonai, kas arī nozīmē, ka tā varēs ļaut atpūsties Karijam atlikušajā sezonas daļā.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā «Warriors» ar 18 uzvarām 40 spēlēs pašlaik ieņem 13. vietu, bet no izslēgšanas spēļu zonas tā pašlaik atpaliek par sešu uzvaru tiesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu