«Warriors» uzvar Sanantonio un izlīdzina rezultātu sērijā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NBA izslēgšanas spēļu otrās kārtas sērijas otrajā mačā aizvadītajā naktī panākumu izcīnīja Goldensteitas «Warriors» komanda, kuru pārstāv arī latviešu centrs Andris Biedriņš, kurš arī šoreiz laukumā nedevās.

«Warriors» basketbolisti viesos ar 100:91 pieveica Sanantonio «Spurs» komandu, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 1-1.

Uzvarētājiem ar 34 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Klejs Tompsons, 22 punktus pievienoja Stefens Karijs, bet 13 punkti bija Herisona Bārnsa kontā. «Spurs» komandas labā 23 punktus guva Tims Dankans, bet 20 punktus sakrāja Tonijs Pārkers.

Atgādinām, ka arī sērijas pirmajā mačā «Warriors» bija ļoti tuvu panākumam, jo vēl četrarpus minūte līdz pamatlaika beigām viesiem bija +16, tomēr beigās nācās piedzīvot sāpīgu zaudējumu otrajā papildlaikā (127:129).

Sērijas trešā un ceturtā spēle risināsies attiecīgi naktī uz sestdien un naktī uz pirmdienu Oklendā, bet piektais mačs paredzēts naktī uz trešdienu Sanantonio.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu