«Warriors» zaudē sērijas piekto spēli Sanantonio

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

NBA izslēgšanas spēļu otrās kārtas sērijas piektajā mačā aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Goldensteitas «Warriors» komanda, kuru pārstāv arī latvietis Andris Biedriņš.

«Warriors» basketbolisti viesos piekāpās Sanantonio «Spurs» ar 91:109, tādējādi sērijā rezultāts kļuvis 3-2 «Spurs» komandas labā.

Biedriņš laukumā pavadīja nedaudz vairāk par divām minūtēm, kuru laikā metienus pa grozu neveica, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un bloķēja vienu metienu.

Rezultatīvākais «kareivjiem» ar 25 punktiem bija Herisons Bārnss, bet 20 punktus pievienoja Džarets Džeks. «Spurs» komandas labā 25 punktus guva Tonijs Pārkers, kurš atdeva arī desmit rezultatīvas piespēles, 17 punktus guva Kāvi Leonards, bet 16 punkti bija Daniela Grīna rēķinā.

Sērijas sestā spēle risināsies naktī uz piektdienu Oklendā, bet, ja būs nepieciešama arī septītā spēle, tā notiks naktī uz pirmdienu Sanantonio.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu