Zaglis izmanto pārsteiguma momentu un apzog sirmgalvi; viņu aiztur biroja darbinieki (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Guillaume Speurt, CC BY-SA 2.0

Pagājušajā ceturtdienā Rīgā nezināms vīrietis, izmantojot pārsteiguma momentu, kādam sirmgalvim no kabatas izvilcis maku, kurā atradušies 330 eiro. Pēc zādzības zaglis metās bēgt, taču viņu pa logu pamanīja netālu esošā ofisa darbinieki, kuriem redzētais licies aizdomīgi, vēstīts Valsts policijas «Facebook» lapā. 

Ofisa darbinieki redzējuši, kā kungs gados seko bēgošajam cilvēkam, tādējādi viņi sapratuši, ka kaut kas ir noticis un nekavējoties aizturējuši bēgošo vīrieti.

Par notikušo ziņots Rīgas Latgales policijas iecirkņa darbiniekiem, kuri nekavējoties ieradušies nozieguma vietā. Ofisa darbinieki aizturēto un cietušo nodeva policijai. Cietušais ir kāds 1922.gadā dzimis kungs un pēc zagļa aizturēšanas viņš atguva savu nozagto maku ar 330 eiro.

Aizturētais ir 1962.gadā dzimis vīrietis, kurš jau agrāk tiesāts par mantiska rakstura noziegumiem. Vīrietis savu vainu pastrādātajā noziegumā atzīst. Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess par zādzību.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu