Zārka vilcēji no Liepājas akciju īstenojuši

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Liepājas mākslinieks Dainis Ozoliņš un viņa ceļabiedrs Edgars Rozentāls īstenojuši savu ieceri un no Liepājas līdz lidostai «Rīga» aizvilkuši zārku, tādējādi paužot protestu pret Latvijas iedzīvotāju emigrāciju uz ārvalstīm.

Ozoliņš pastāstīja, ka viņa ceļabiedrs jau atgriezies Liepājā, kamēr pats viņš vēl ir Jūrmalā, jo viņam jāparūpējas, lai akcijas laikā izmantotais zārks tiktu nogādāts atpakaļ Liepājā.

Lai arī pa ceļam uz Rīgu bijušas dažādas ķibeles, piemēram, saplīsusi ratu riepa, Ozoliņam vakar izdevies nokļūt līdz lidostai, kur drošības dienests un policijas darbinieki izturējušies saprotoši un nav traucējuši autostāvvietā uz brīdi novietot atvilkto zārku un aizdegt sveces, kā arī izklāt palagu ar dažādiem uzrakstiem.

Ka ziņots, 1.augustā Ozoliņš un Rozentāls no Liepājas kājām devās uz Rīgu, velkot ratiņos līdzi zārku, lai pievērstu uzmanību latviešu emigrācijas problēmai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu