Zatlers izvairās atbildēt, vai rīt varētu atkārtoties 13.janvāra notikumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Kalniņš/VPK

Valsts prezidents Valdis Zatlers trešdien izvairījās sniegt atbildi, vai ceturtdien, 24.martā gaidāmās protesta akcijas laikā varētu atkārtoties 2009.gada 13.janvāra grautiņi. Vienlaikus prezidents sola rītdien uzklausīt protestētājus.

«Es vienmēr aizstāvēšu cilvēktiesības paust savus viedokļus, kā arī pulcēties, lai paustu savus kopējos viedokļus. Ja šie demonstrētāji vēlas, lai valsts vara viņus uzklausa, tad, protams, valsts varai viņus ir jāuzklausa, un to darīšu es rīt. Jau šajā gatavošanās laikā man ir bijusi iespēja dzirdēt šos viedokļus no tiem, kas rīt būs šeit, pie pils, un varbūt arī pie Saeimas ēkas. Viņi viennozīmīgi uzsvēra, ka tā ir savu uzskatu paušanu viņi vēlas, lai valsts vadītāji tajos ieklausītos un ka viņi apņemas garantēt to, ka nekādas nekārtības no viņu puses nebūs. Viņi ir ar pilsonisko stāju tās labākajā nozīmē,» trešdiena pauda Zatlers, gan tā arī neatbildot uz žurnālista jautājumu, vai 13.janvāra notikumi var atkārtoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu