Zatlers par sarkanajām līnijām: to ir ļoti maz

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Uz jautājumu, vai sarkano līniju, ko savilkuši faktiski visi politiskie spēki, nav nesamērīgi daudz, Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers sacīja, ka to īstenībā ir ļoti maz, «bet mums ļoti patīk tās izcelt.»

«Valdība, kas nupat tika apstiprināta, pēc ilgiem laikiem ir tāda, kam nav tiešas oligarhu ietekmes. Un šīs ietekmes nav, pateicoties tieši sarkanajām līnijām,» intervijā laikrakstam «Lietišķā Diena» pauda Zatlers.

Viņš norādīja, ka tas arī bijis mērķis, kāpēc ZRP izveidota, un tā savu mērķi ir sasniegusi.

Zatlers sacīja: «Tāpat šī ir pēctecības vadība ar Valdi Dombrovski (V) kā premjeru un Andri Vilku (V) kā finanšu ministru – viņi reāli rada pēctecību mūsu finanšu politikā. Viņi ir sagatavojuši nākamā gada budžetu un spēs to arī aizstāvēt, un tas ir ļoti labs signāls starptautiskajai videi.»

Viņš pauda, ka šī ir augsti profesionāla valdība.

«Tāda, kur nevienam nav jāuzdod jautājums – jūs mākat svešvalodas vai ne? Beidzot tā nav deklaratīva «aizstāvēsim, nepieļausim» valdība,» jauno valdību raksturoja ZRP līderis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu