Zaudējumi virslīgā Liepājas un Ventspils futbolistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Par Latvijas virslīgas futbola čempionāta kopvērtējuma līdervienību sestdien kļuva «Skonto», kas ar 1:0 (0:0) savā laukumā uzvarēja Rīgas «Daugavas» vienību un līdz ar to izmantoja konkurentu piedzīvotās neveiksmes.

Mačā pret «Daugavu» vienīgos vārtus «Skonto» labā 65. minūtē guva Lietuvas izlases uzbrucējs Tads Labuks.

Savukārt negaidītus zaudējumus cieta trīs citas vadošās čempionāta komandas.

Vislielāko neveiksmi piedzīvoja Daugavpils «Daugava», kas kas ar 1:6 (0:1) viesos zaudēja «Jūrmalas» futbolistiem.

Uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva Artjoms Osipovs un Ivans Sputajs, bet vienu reizi viesu vārtsargu pārspēja Maksims Daņilovs un Sergejs Golubevs.

Daugavpils klubam šis bija pirmais zaudējums šajā sezonā.

Citā spēlē negaidītu zaudējumu piedzīvoja arī pagājušās sezonas vicečempioni «Liepājas metalurgs», kas ar 0:1 (0:0) savā laukumā piekāpās «Gulbenes» vienībai.

Šajā mačā vienīgos vārtus 79. minūtē guva japāņu leģionārs Josuke Saito, atnesot savai komandai pirmo uzvaru šajā sezonā.

Tikmēr čempionvienība «Ventspils» ar 0:1 (0:0) savā laukumā zaudēja «Jelgavai», vienīgos vārtus ielaižot 84. minūtē, kad precīzs bija lietuvietis Deivids Lukošis.

Vēl vienā čempionāta septītās kārtas spēlē sestdien abu virslīgas debitantu mačā JPFS/FK «Spartaks» ar 3:1 pārspēja «Metta»/LU futbolistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu