Zefīra torte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

1 kg zefīra (vislabāk dzērveņu)
1 l saldā krējuma
5 ēdamkarotes cukura
paciņa vaniļas cukura
0,5 l dzērvenes ar cukuru
5 kivi
3 apelsīni

Pagatavošana:

Zefīrus sadala uz pusēm un katru pusīti pārgriež vēl uz pusēm - no viena zefīra iznāk 4 ripiņas. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un cukuru. Apelsīnus nomizo un sagriež plānās ripiņās, tāpat kivi.

Zefīru kārto tortes formā ar noņemamām malām vienu pie otra vienu kārtu, uz tās liek putukrējumu, tam virsū nedaudz dzērvenes ar cukuru, tad kārtu augļu. Atkal visu sāk no sākuma - zefīrs, krējums, dzērvenes, augļi utt, kamēr forma pilna.

Formu liek saldētavā uz 3 stundām, lai torte sasalst. Pirms pasniegšanas nedaudz atlaidina - 5 minūtes, lai var sadalīt gabaliņos. Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu