«Zelta Globusu» ceremonijas vadītāja kategoriski atsakās no «Oskaru» šova

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktrise Tina Feja, kura kopā ar kolēģi Eimiju Poleri vadīja šī gada «Zelta Globusu» ceremoniju un par šo darbu saņēma uzslavas, kategoriski noraida to, ka viņa varētu vadīt nākamā gada ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas šovu. 

Lai arī parasti «Oskaru» šova veidotāji tik drīz pēc ceremonijas nākamā gada vadītāju neapstiprina, spekulācijas par Tinas Fejas iespējamo stāšanos komiķa Seta Makfarlena vietā 2014.gada «Oskaru» šovā parādījās gan presē, masu medijos un sociālajos tīklos. Viens no iemesliem ir tas, ka Fejas un Poleres tandēms izrādījās ļoti veiksmīgs. Arī Makfarlena vadītajā «Oskaru» ceremonijā tika iekļauta epizode par Tinas Fejas šovu vadīšanas prasmi, kad uz lielā ekrāna kapteinis Kērks no «Zvaigžņu ceļa» komiķim jautāja: «Kāpēc gan tavā vietā nevarētu stāties Feja un Polere?».

Tagad šīm baumām ir pielikts trekns punkts, jo aktrise Tina Feja intervijā Huffington Post noraida to, ka viņa varētu vadīt 2014.gada «Oskarus». «Man gluži vienkārši Kinoakadēmijas šovs šķiet par smagu, sevišķi ja esi sieviete... Iedomājoties laiku, kas būtu nepieciešams, lai tikai atrastu piemērotu kleitu – nekādā gadījumā!»

Tina Feja popularitāti ieguvusi gan ar TV šoviem un seriāliem («30 Rock», «Saturday Night Live»), gan kinofilmām, un par savu darbu saņēmusi divus Zelta Globusus un vairākus desmitus citu godalgu. Aprīļa sākumā Tina Feja būs redzama uz Latvijas kinoekrāniem filmā «Uzņemšana» («Admission») līdzās aktierim Polam Rudam («Pēkšņi stāvoklī» u.c.), kas ir pārpratumiem piesātināta komēdija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu