Zelta retrīvers apēd 20 000 ASV dolāru vērtu dimantu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Kāda Ņujorkas juvelierizstrādājumu veikala īpašnieka suns par šausmām savam saimniekam apēdis 20 000 ASV dolāru (10 260 latu) vērtu dimantu, pirmdien vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Katru dienu Džodžs Kaufmans ņem savu zelta retrīveru Soliju līdzi uz veikalu «Robert Bernard Jewellers», tomēr janvāra beigās, kad viņš un viņa biznesa partneris Roberts Rosins satikās ar dimantu izplatītāju, šī jaukā tradīcija izvērtās par īstu murgu.

Vīrieši aplūkoja kādu trīs karātu dimantu, taču tas pēkšņi nokrita uz grīdas blakus Solijai, kas to ātri apēda, pirms kāds kaut ko spēja izdarīt.

Viņi ar steigu devās pie veterinārārsta, taču tas norādīja, ka vienīgais, ko var darīt, ir gaidīt. Tā vīrieši pavadīja trīs dienas, raizējoties un gaidot, vai dārgakmens parādīsies suņa izkārnījumos.

«Ejot pastaigā no rīta un vakarā, es visu savācu un izpētīju,» atzinās Kaufmans. «Tas nebija patīkami, bet, kas jādara, tas jādara,» sacīja veikala īpašnieks.

Galu galā viņa pacietība atmaksājās un dimants tika atdots izplatītājam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu