Zeltiņa, <i>Aisha</i> un Jubalts atbalsta blondīņu labdarības akciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Palīdzēt bērniem un viņu ģimenēm ar īpašām vajadzībām ir galvenais Latvijas Blondīņu asociācijas mērķis. Septembrī sadarbībā ar žurnālu «Marta» Dikļu pilī trīs dienas norisinājās pozitīvo emociju nometne 40 māmiņām, kuras audzina bērnus invalīdus.

Sestdien Latvijas Blondīņu asociācija izklaides centrā «Go Planet» sadarbībā ar «Rimi», tirdzniecības centru «Mols», maiznīcu «Flora» un Rīgas Piena kombinātu rīkoja labdarības akciju, kurā piedalījās 65 bērni no ģimenēm ar īpašām vajadzībām.

Akcijā piedalījās un to atbalstīja arī Jānis Jubalts, Agnese Zeltiņa, Roberto Meloni, Aisha un titula «Latvijas princese 2008» ieguvēja Katrīna Puriņa. Daudzi bērni nekad nebija bijuši izklaides centrā, un šādu iespēju nodrošināja «Go Planet», visas dienas garumā bez ierobežojuma ļaujot apmeklēt piedāvātās atrakcijas. Iespējams, šī kļūs par tradīciju tieši «Go Planet». Sirsnīgais koncerts, kurā piedalījās paši bērni, neatstāja vienaldzīgus ne skatītājus, ne pašas organizatores.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu