Zeltiņa nožēlo attiecības ar «seksa guru» Ozoliņu, viņa jūtas izmantota (195)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jūlijā sākumā diskusijas raisīja Mika Ozoliņa publiskotais video, kurš viņš aicināja Latvijas vīriešus uz semināru, kas celšot pašapziņu tiktāl, ka pat vienas nakts sakari līdz vasaras beigām trīskāršosies. Tā ietvaros Miks solīja apmācīt jaudīgā seksa tehnikā.

Latvijas vīri no šīs jaudas un trīskāršotajiem apmēriem laikam sabijās, jo niecīgās atsaucības dēļ, semināri tika atcelti.

Vēstījām arī, ka šo Ozoliņa projektu izsmējis aktieris un «Boom FM» dīdžejs Artuss Kaimiņš, kuram sarunas vietā ar Ozoliņu nācās improvizēt, jo režisors uz tiešo ēteru neieradās.

Savā reklāmklipā Ozoliņš lepojas, ka viņa metodes ļāvušas viņam pašam sākt «plašākai sabiedrībai zināmas attiecības ar Latvijas foršākajām sievietēm un pacelt vairāk nekā ceturtdaļmiljonu savai pirmajai filmai».

Šie teksti aizvainojuši viņa bijušo dzīvesbiedri Agnesi Zeltiņu. Viņa neslēpa savu nožēlu par attiecībām ar jauno kino censoni. Šis paziņojums sadusmojis viņa bijušo draudzeni aktrisi Agnesi Zeltiņu.

«Varētu jau ignorēt šo faktu, jo principā kaunēties cita vietā ir pilnīgi garām, bet mani nepamet kauns, ka biju kopā ar šo cilvēku,» sociālajā tīklā «Twitter» par Mika aktivitātēm raksta Agnese.

Uz šo tvītu reaģējis dziedātājs Lauris Reiniks, sakot, ka Agnese vārdi bijuši bijuši spēcīgi un atklāti. Tad Agnese skaidro savu atklātību, no kuras nekautrējas, jo pirms tam jau paspējusi izteikt Mikam savu viedokli privātā sarakstē: «Savu viedokli un lūgumu iet kvalitātē, ne lētumā galvenajam varonim izteicu rakstiski, tāpēc arī atļaujos atklāti!»

Žaurnālam «Privātā Dzīve» Zeltiņa atklājusi: «Man ir ļoti žēl, ka esmu bijusi kopā ar Miku, - no manas puses bija patiesas jūtas, un man likās, ka arī viņam tādas ir. Ļoti negribas atzīt, ka esi izmantota - manā gadījumā filmas dēļ».

Viņa tagad saprotot, ka šīs attiecības bijusi kļūda, viņa tikusi nomedīta un kļuvusi par upuri metodēm, kuras viņš šobrīd sludinot.

Zeltiņa atklājusi, ka «tā kāpt uz ausīm un runāt, kā to dara viņš - tas savā ziņā patiešām esot talants». Miks protot iedzziļinātie sievietes noskaņojumā, esot neatlaidīgs, varot melot, acīs skatīdamies. Netrūkstot arī ziedu....

Viņai gan neesot nekas pret Miku, bet esot lietas, kas Zeltiņai neesot pieņemamas un tādi esot vienas nakts sakari.

Komentāri (195)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu