Zeltiņa sev svētkos uzdāvina pašas kailfoto (146)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergejs Kondrašins

14. decembrī dzimšanas dienu atzīmējusi aktrise Agnese Zeltiņa. Pēdējā laikā Agneses gaitas saistītas ar Itāliju, bet ap Ziemassvētku laiku aktrise atgriezusies dzimtenē, lai būtu kopā ar ģimeni.

Kā vēsta žurnāls «Vakara Ziņas», Agnese pati sev sarūpējusi pikantu dāvanu - savu kailfoto. Viņa iegādājusies foto, kas tapis Sergeja Kondrašina 2007. gada kalendāram.

«Šo fotogrāfiju sev jau ir uzdāvinājusi svētkos pati Agnese [Zeltiņa] – tiklīdz viņa ieradīsies Latvijā, tā šī bilde vairs nebūs redzama izstādē,» «VZ» atklājusi fotogrāfa kundze un arī projekta «calendar.lv» vadītāja Bogdana Kondrašina.

Jau vēstījām, ka fotogrāfs Sergejs Kondrašins, kurš plašai publikai zināms pateicoties ikgadējiem, ekskluzīviem erotiskajiem kalendāriem, gatavojas jaunā - pēc skaita astotā - kalendāra prezentācijai. Kamēr tā tuvojas, fotogrāfs izveidojis retrospekciju - vērienīgu iepriekšējo kalendāru un arī citu darbu izstādi-izpārdošanu.

PĀRĒJĀS KALENDĀRA SKAISTULES APSKATIET ŠEIT

Izstādi atklāja 13. decembrī, t/c «Sky &More». Izstāde apskatāma vismaz mēnesi, kaut arī pilnā apjomā to varēja aplūkot tikai pāris pirmās dienas.

Komentāri (146)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu