Zeltiņas meita neiegūst lomu «UgunsGrēkā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Aprīļa vidū tika izsludināts konkurss, kura ietvaros ikviena 16 līdz 18 gadu veca meitene varēja pieteikties, lai kļūtu par TV3 seriāla «UgunsGrēks» Madaras lomas atveidotāju. Atsaucība bija milzīga, tika rīkota viena atlases kārta pēc nākamās, un tās vainagojušās panākumiem — Madara ir atrasta!

Atsaucība skatītākā seriāla «UgunsGrēks» izsludinātajam konkursam bija lielāka, nekā cerēts — kopumā pieteikuma vēstules atsūtīja 1553 meitenes vecumā no 11 līdz 26 gadiem. Pēc rūpīgas iepazīšanās ar katru pieteikumu 145 jaunkundzes tika aicinātas uz provēm un 118 no viņām arī pabija seriāla filmēšanas laukumā. Ar šīm meitenēm kameru priekšā notika saruna, lai novērtētu viņu vizuālo un rakstura atbilstību lomai.

Otrajā atlases kārtā izdevās iekļūt vien 29 jaunietēm, kur viņām bija iespēja sevi parādīt kādā īpaši atlasei rakstītā epizodē kopā ar Aleksi. Viņa lomā mēģinājumos gan iejutās seriāla režisore Inta Gorodecka vai producente Baiba Saleniece.

Tikai četras meitenes no kandidātēm iekļuva nākamajā — noslēdzošajā — kārtā, kurā bija jāspēlē kopā ar seriāla aktieri Egilu Melbārdi. Jāatzīst, ikviena no viņām kāroja nokļūt skatītākā un iemīļotākā seriāla radošajā komandā. Šajā provju kārtā scenāristi bija sagatavojuši epizodi, kurā Madarai jābūt pavisam citādai, nekā līdz šim spēlēts. Sākumā bija jāspēj notēlot prieku un līksmību, epizodes turpinājumā pēc partnera dīvainajām atbildēm sekoja attieksmes maiņa, kas epizodes noslēgumā vainagojās ar asarām un izmisumu. Tas deva iespēju gan meitenēm pašām, gan seriāla veidotājiem izvērtēt kandidātu aktiermeistarības dotības, gribasspēku, vitalitāti, spēju darboties un koncentrēties kameru un fotoaparātu priekšā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu