Zeltiņas meita neierodas uz vakarskolas izlaidumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija Zeltiņa (18) absolvējusi 9. vakara maiņas vidusskolu, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Uz 12.c klases svinīgo pasākumu gan pati absolvente neesot ieradusies. «Šodien nav ieradusies viena jauka dāma, kas arī absolvējusi šo klasi, - tā ir Marija Zeltiņa,» svinīgajā uzrunā teikusi vidusskolas direktore Ilze Dupate.

Žurnālam direktore atklājusi, ka Marija mācoties ļoti labi. Marija Romija minēta uzrunā, lai klasesbiedri nepadomājot, ka meitene nav pabeigusi skolu. Par izcilajām sekmēm Zeltiņai pateicības rakstu piešķīris pat Rīgas mērs Nils Ušakovs.

«Marija skolu ir absolvējusi neklātienē,» «PDz» piebildusi vakarskolas direktore.

Jau vēstījām, ka 5. februārī pasaulē nāca Marijas Romijas Zeltiņas un Inta Jansona meitiņa Mīla Jasmīna Jansone. Jau nepilnu mēnesi pēc dzemdībām jaunā māmiņa esot steigusi uz skolu kārtot kontroldarbus.

Kamēr Marijai šis ir pirmdzimtais bērns, uzņēmēja iepriekšējā ģimenē aug trīs atvases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu