Zemenes šampanietī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

300 g zemeņu
300 ml šampanieša
3 ēdamkarotes cukura
9 g želatīna

Pagatavošana:

Zemenes sagriež šķēlītēs, apkaisa ar cukuru, ļauj lai nedaudz atdalās sula.

Uzbriedinātu želatīnu sajauc ar zemeņu sulu. Zemenes kārto formiņās. Želatīna maisījumu sajauc ar šampanieti, pārlej ogām, liek aukstumā sastingt.

Pirms pasniegšanas izņem no formiņām. Formiņas uz īsu brīdi iemērc karstā ūdenī, lai vieglāk izņemt no formiņas.

Zemenes var kārtot glāzēs vai porciju trauciņos un pasniegt tajos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu