Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Zemeņu un ērkšķogu ievārījums

Foto: APOLLO

1 kg zemeņu
300 g ērkšķogu
600 g cukura
citrona miziņa

Pagatavošana:

Ērkšķogas notīra, liek katliņā, kur ielej nedaudz ūdens, pavāra, tad pieliek zemenes. Ogas pavāra 5 minūtes, tad pieliek cukuru un rīvētu citrona miziņu. Ievārījumu vāra 7 minūtes. Ja veidojas putas, noputo. Ievārījumu liek burciņās, aizvāko.

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

23

2014. gada 23. aprīlis

Vārda dienas

Juris, Jurģis, Georgs
Žoržs, Jurita, Juriks, Jurika, Jurijs, Jurgita, Jureta, Jureks, Juranta, Jurands, Irži, Georgijs, Džordžs

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +12 ℃
Skaidrs

Vējš: 6 m/s

Saule lec: 05:53
Saule riet: 20:49
Dienas ilgums: 14:56

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

23.04.2014
Ienākt apollo.lv