Zemfira atgriežas. Varēs izmantot pagājušogad atceltā koncerta biļetes (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zemfira.ru

Populārākā Krievijas dziedātāja sniegs vienīgo koncertu Latvijā - Rīgā 1.martā. Pēc ilgāka radošā pārtraukuma, saistībā ar Jaunā albuma ierakstīšanu, kas «iesaldēja» Baltijas tūri un pat dziedātājas oficiālo mājaslapu, Zemfira oficiāli atgriežas uz skatuves. 

Oficiālo mājaslapu rotā svaigs dziedātājas portrets no viņas tuvas draudzenes, kinorežisores un dīvas Renātas Ļitvinovas kolekcijas. Plašās tūres maršuts Krievijā, Baltijā un Ukrainā redzams mājas lapā:

  • 27.feburārī Zemfira uzstāsies Tallinā,
  • 1. martā Rīgā,
  • 3.martā Viļņā.

Visiem uzticamajiem Zemfiras faniem, kuri saglabāja biļetes uz pagājušā gada koncertu, tās būs derīgas šogad 1.martā «Arēnā Rīga». Koncertā tiks atskaņotas dziesmas no jaunā Zemfiras albuma, kura nosaukums vēl tiek turēts noslēpumā.

Koncertā dziedātāja izpildīs netikai jaunos, arī vecos hītus, visiem mīļās dziesmas no iepriekšējiem albumiem.

Šobrīd dziedātāja ir lieliskā formā, par to varēja pārliecināties Jaunā gada raidījumā «Vakara Urgants» (Вечерний Ургант) izlaidumā, kurā Zemfira dziedāja dziesmiņu no multfilmas «Nu pagaidi» («Ну, погоди!»)

  • Biļetes: «Bilesuserviss.lv».

Baltijas tūres organizators «Live Concerts».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu