Zēns ar garīgu atpalicību sagādā galvassāpes saviem audžuvecākiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arne Kuilman, CC BY-NC 2.0

Pamatīgas raizes saviem audžuvecākiem sagādājis kāds desmit gadus vecs zēns, kurš savā planšetdatorā spēlējis internetā iegādātas spēles, vēsta britu mediji.

Zēns, pats to neapzinoties, divu dienu laikā bija iegādājies spēles par 400 sterliņu mārciņām (483 eiro).

Vecāku «murgs» sākās brīdī, kad 53 gadus vecā Velsas iedzīvotāja meita Samanta par 1,99 sterliņu mārciņām (1,21 eiro) savam brālim ar garīgu atpalicību iegādājās «Google Play» aplikāciju.

Aplikāciju interneta veikals planšetdatorā saglabāja viņas ievadītos bankas datus, bet zēns, pats to neapzinoties, vēlāk iegādājās vairākas citas spēles.

Ģimene par notikušo uzzināja tikai tad, kad banka atsūtīja brīdinājumu par pavisam ne mazo summu.

Zēna tēvs ir saniknots, jo viņam nav izdevies sazināties ar «Google», lai atrisinātu domstarpības. Tēvs uzstāj, ka puisim ir garīga atpalicība un viņš notiekošo neapzinājās.

Vecāki cer no «Google» saņemt atpakaļ bezjēdzīgi pazaudēto naudu.

«Nesaprotu, kāpēc kompānijas šādu spēļu iegādes procesu nepadara sarežģītāku. Ikviens var darīt jebko ar šiem planšetdatoriem. Tas ir neticami!» «Daily Mail» savu sašutumu paudis tēvs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu