Žerārs Depardjē dzērumā iekļuvis avārijā ar motorolleru (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Franču aktieris Žerārs Depardjē ceturtdien Parīzē pēc iekļūšanas vieglā satiksmes negadījumā ar motorolleru tika aizturēts par braukšanu dzērumā.

Pasaulslavenais aktieris negadījumā nav cietis, un tajā nebija iesaistīti citi cilvēki, apstiprināja avots policijā.

Kad policija ieradās notikumā vietā, tā Depardjē izelpā konstatēja 1,8 promiles alkohola, lai arī Francijā braucamrīku drīkst vadīt tikai tad, ja netiek pārsniegtas 0,5 promiles.

Avots pastāstīja, ka aktieris tika arestēts un nogādāts policijas iecirknī, kur viņam bija ļauts izgulēt dzērumu. Taču ceturtdienas vakarā viņš tika atbrīvots.

Depardjē, kurš ir viens no pazīstamākajiem franču aktieriem, pēdējo gadu laikā arvien biežāk parādās sabiedrībā alkohola reibumā.

Augustā 63 gadus vecais aktieris iekļuva vēl vienā satiksmes negadījumā ar motorolleru. Viņu apsūdzēja par iesišanu kādam automašīnas vadītājam, tomēr Depardjē teica, ka patiesībā tā bijusi auto vadītāja vaina, jo aktierim esot bijis bail, ka viņš tiks nogrūsts no motorollera.

Savukārt 2005.gadā Depardjē ar galvu iesita fotogrāfam, kurš viņu centās iemūžināt Florencē. Bet pagājušogad viņš iekūlās skandālā, nokārtojoties lidmašīnas salonā, kad viņam pacelšanās laikā neļāva izmantot tualeti.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu