Ziedo «Likteņdārza» amfiteātra būvniecībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

2009. gada nogalē AS «Latvijas valsts meži» ziedoja 30 000 latus «Likteņdārza» amfiteātra būvniecības pirmās kārtas būvniecības zemes darbiem, portālu «Apollo» informēja Kristīne Atraste, projektu vadītāja «Sabiedrisko attiecību aģentūra PR Stils» «Eurocom Worldwide» pārstāve Latvijā.

AS «Latvijas valsts meži» ziedojums ir paredzēts «Likteņdārzā» 2010. gadā plānotajam galvenajam darbam - amfiteātra būvniecībai pie Daugavas. Amfiteātra būvniecības priekšdarbi ir veikti jau šajā gadā. Tālākie amfiteātra būvniecības darbi labvēlīgu laika apstākļu gadījumā ir plānoti 2010. gada martā.  2010. gadā «Likteņdārza» izkoptajā meža daļā ir paredzēts uzbūvēt arī skatu terasi ar paviljonu.
 
AS «Latvijas valsts meži» ir viena no «Likteņdārza» lielākajām un uzticīgākajām atbalstītājām ar mērķi kopīgiem spēkiem izveidot «Likteņdārzu» līdz 2018. gadam kā dāvanu Latvijai 100. dzimšanas dienā. AS «Latvijas valsts meži» jau iepriekš aktīvi iesaistījušies «Likteņdārza»  tapšanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu