Ziema atkāpjas: šodien jauns siltuma rekords (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alesist, CC BY-SA 2.0

Ziema šonedēļ turpina atkāpties, un pirmdien jau atkal pārspēts kārtējais siltuma rekords, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Šodien pārspēts 1997.gada 3. marta absolūtās gaisa temperatūras rekords Liepājā, kur gaiss iesilis līdz +7 grādiem. Iepriekšējais 3.marta rekords bija +6,9 grādi.

Arī Pāvilostā pārspēts gaisa temperatūras rekords, kas fiksēts 1992.gadā. Pirms 22 gadiem maksimālā gaisa temperatūra bija plus 7,9 grādi, jaunais gaisa temperatūras rekords 3.martam Pāvilostai ir 8,2 grādi.

Arī citviet Kurzemē šodien ir samērā augsta gaisa temperatūra - Rucavā plkst.14 bija plus 7,4 grādi, Saldū - plus 7,3 grādi, Ventspilī un Stendē - plus 5,9 grādi. Vēsāks ir austrumu rajonos - tur no plus 2,8 grādiem Rēzeknē līdz plus 3,2 grādiem Daugavpilī. Rīgā plkst. 14 bija plus 5,2 grādi.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu