Ziepniekkalnā, iespējams, uzdarbojies dedzinātājs (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pinprick, CC BY-NC-ND 2.0

Aizvadītajā naktī Rīgā, Ziepniekkalna mikrorajonā, iespējams, uzdarbojies ļaunprātīgs dedzinātājs.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), laikā no plkst.1 līdz 4 četras reizes nācies dzēst degošus atkritumu konteinerus Valdeķu un Tadaiķu ielas rajonā. Pēdējā reizē dedzis atkritumu konteiners deviņstāvu mājas palīgtelpā, taču arī šajā reizē ugunsdzēsēji iztikuši bez iedzīvotāju evakuēšanas.

Uz Valdeķu ielu VUGD darbinieki steigušies arī vakar no rīta, kad kādas trīsstāvu mājas dzīvokļa virtuvē degušas sadzīves mantas. Rezultātā ar degšanas produktiem saindējusies apmēram 30 gadus veca sieviete, kuru nācies hospitalizēt. Iespējamais ugunsnelaimes izcelšanās iemesls - bez uzraudzības atstāta plīts.

Kopumā ugunsdzēsējiem aizvadītā diennakts pagājusi salīdzinoši mierīgi - dzēsti 18 ugunsgrēki, veikti 15 glābšanas darbi, kā arī saņemti trīs maldinoši izsaukumi. Neviens paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks nav reģistrēts.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu