Zināmas «Muzikālās bankas 2013» vērtīgākās dziesmas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uzsākot jauno gadu, Latvijas Radio 2  aptauja «Muzikālā banka 2013» turpina noskaidrot aizgājušā gada vērtīgāko dziesmu. Šobrīd ir zināmas tās 15 fināla dziesmas, kas izturējušas balsojuma pirmo kārtu un 25. janvārī izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī. 

To, kādā secībā fināldziesmas sarindosies, un kura no tām kļūs par 2013.gada visvērtīgāko dziesmu, noteiks 2.kārtas balsojums, kas turpināsies līdz 15. janvārim. Balsot iespējams aptaujas mājas lapā «muzikalabanka.lv», īpašs balsojums par «draudzīgāko» dziesmu notiks arī portālā «draugiem.lv».

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī notiks iespaidīgi un krāšņi - šogad šovs vizuāli iecerēts kā ziemas karnevāls, un būs mākslinieki, kurus uz skatuves redzēsim ne tikai dziedot, bet arī slidojot. Fināldziesmas koncertā izskanēs gan grupu izpildījumā, kad paši mūziķi veidos savus priekšnesumus, gan kopā ar Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu.

Finālā iekļuvušas šādas dziesmas (alfabēta secībā):

Akvārijs – Astro’n’out,

Dari Kā Es - Musiqq,

Jauns Sākums – PeR,

Kļūdu paradīze - Antra Stafecka,

Kur deg mana uguntiņa – Sabīne Berezina,

Manai pasaulei jumtu - Miks Dukurs,

Māsa upe – Dons,

Pēdējā vēstule – Dons,

Putni bez spārniem – Ivo Fomins,

Sāksim No Jauna – Roberts Pētersons,

Tu neļauj – Marta Ritova un Ivo Grīsniņš-Grīslis,

Tu tikai runā ar mani – Musiqq,

Uzzīmē mani – Otra puse un Antra Stafecka,

Vieglums neaprakstāms – L.V. un NeParasts bars,

Viss ir iespējams – Intars Busulis.

  • «Muzikālās bankas 2013» apbalvošanas ceremonija notiks 25. janvārī plkst.19:00 Olimpiskajā centrā «Ventspils». Tiešraidē to varēs dzirdēt arī «Latvijas Radio 2», bet pēc «Panorāmas» plkst. 21:25 vērot LTV1.
  • Biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu 25. janvārī plkst. 14:00 nopērkamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu