Zināmi NBA Zvaigžņu spēles pamatpiecinieki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Noslēdzoties līdzjutēju balsojumam par NBA Zvaigžņu spēles komandu pamatpieciniekiem, tajos iebalsoti pa diviem spēlētājiem no Losandželosas komandām «Lakers» un «Clippers», kā arī no Maiami «Heat».

Rietumu konferences komandas sākumsastāvā spēlēs «Lakers» aizsargs Kobe Braients un centrs Endrjū Bainams, kā arī «Clippers» uzbrucējs Bleiks Grifins un aizsargs Kriss Pols. Vienīgais Rietumu konferences sākumsastāva spēlētājs, kurš nespēlē Losandželosas klubos, būs Oklahomasitijas «Thunder» līderis Kevins Durents.

Tikmēr Austrumu konferences komandas pamatpieciniekā iebalsoti «Heat» uzbrucējs Lebrons Džeimss un aizsargs Dveins Veids. Tāpat Austrumu konferences komandā spēlēs Orlando «Magic» komandas centra spēlētājs Dvaits Hovards, par kuru tika atdots vislielākais balsu skaits (1,6 miljoni), Ņujorkas «Knicks» uzbrucējs Karmelo Entonijs un Čikāgas «Bulls» aizsargs Deriks Rouzs, kurš ir pagājušās sezonas līgas vērtīgākais spēlētājs.

Jāpiebilst, ka šī būs pirmā Zvaigžņu spēle Bainamam, kamēr Grifins pirmo reizi iebalsots mača sākumsastāvā.

Pārējie komandu dalībnieki tiks nosaukti atsevišķi.

NBA Zvaigžņu spēle 26. februārī risināsies Orlando, «Amway Center» arēnā. Iepriekš Orlando NBA Zvaigžņu spēle bija notikusi 1992. gadā.

Šī būs pirmā reize kopš 2003. gada, kad NBA Zvaigžņu spēli uzņems Austrumu konferencē spēlējoša komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu