Zināms, kāpēc skolēns sarīkoja apšaudi Maskavas skolā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skolnieks, kas kādā Maskavas skolā pirmdienas rītā nošāva ģeogrāfijas skolotāju un policistu, noziegumu, iespējams, izdarījis, lai atriebtos skolotājam par to, ka viņš nesaņems «zelta medaļu» par izcilību mācībās.

To medijiem pastāstījis viens no gūstā saņemto skolēnu vecākiem.

«Viņam bija konflikts ar ģeogrāfijas skolotāju, kas viņa ģeogrāfijas zināšanas grasījās novērtēt ar «četrinieku». Vidusskolnieks vēlējās iegūt «zelta medaļu» par izcilību, pabeidzot skolu, un šīs atzīmes dēļ viņš uz to vairs nevarēja pretendēt,» stāstījis kāda skolnieka tēvs.

Pēc neoficiālas informācijas skolnieks skolotāju sašāvis ar vairākiem šāvieniem, tad secinājis, ka skolotājs vēl elpo un raidījis viņa virzienā vēl vairākus šāvienus.

Visdrīzāk pusaudzim neesot bijis nodoma nogalināt policistu, kurš mēģināja sākt sarunas ar skolnieku.

Jau ziņots, ka pirmdienas rītā Maskavā kāds skolnieks sarīkojis slaktiņu, nogalinot policistu un skolotāju. Sākotnēji skolnieks bija sagrābis par ķīlniekiem 29 bērnus, taču likumsargiem izdevies ķīlnieku krīzi atrisināt.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu