Zinātnieki atraduši lielisku līdzekli pret paģirām (104)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cesarastudillo, CC BY-NC 2.0

Ņūkāslas Universitātes zinātnieki noskaidrojuši lieliskāko veidu, kā no organisma izvadīt toksīnus pēc alkohola lietošanas, raksta «The Herald Sun».

Otrā dienā pēc alkohola lietošanas ieteicams olbaltumvielām bagāts ēdiens. Organismā olbaltumi sadalās aminoskābēs. Aminoskābes palīdz izvadīt toksīnus no aknām. Tātad ceptas olas ar bekonu būs lielisks palīgs organismam, lai tiktu galā ar paģirām.

Zinātnieki arī iesaka, nākamajā dienā pēc spirtotu dzērienu lietošanas, izvairīties no ogļhidrātiem bagāta ēdiena, bet no cukuru saturošiem ēdieniem pilnībā nevajag atteikties, cukurs nelielās devās palīdz atbrīvoties no paģiru simptomiem, tāpēc viena pilngraudu tostermaize ar džemu pēc sātīgām, olbaltumvielām bagātām, brokastīm būs tieši laikā.

Paģiru rītā labāk ēst cieti vārītas olas, liesu sieru, sēnes, pākšaugus, zema tauku satura jogurtu un biezpienu. Izcils olbaltumvielu avots ir zemesriekstu sviests ar pilngraudu maizi.

Komentāri (104)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu