Zirgi spēj palīdzēt vēža slimniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.elitesport.lv

Miniatūrais zirdziņš Magic kļuvis īpaši iemīļots Floridas slimnīcās un veco ļaužu pansionātos dēļ savas mistiskās spējas palīdzēt nedziedināmi slimajiem.

Magic ir četrus gadus veca ķēvīte ar zilām acīm. Miniatūrais zirdziņš ir viens no īpašās ārstniecības/terapijas programmas «Gentle Carousel» dalībniekiem. Amerikas Pensionāru asociācija (AARP) 2009.gadā mazo zirdziņu ir atzinusi par ASV drošsirdīgāko mājdzīvnieku.
Ārstniecības programmā iesaistīto zirgu galvenais uzdevums ir maigi pieņemt pacientu dažādās mīlestības izpausmes. Terapijas zirgi, kopā ar pacientiem, brīvi staigā pa ārstniecībai paredzētajām telpām, radot pacientos neaizmirstamas psiholoģiskas un fiziskas sajūtas. Terapijas moto ir: «Mazie zirdziņi ar lielajām sirdīm»!

2009.gadā vidēji 4000 pieaugušo un bērnu, kuriem bijusi nepieciešamība pēc palīdzības, ir tikuši iesaistīti īpašajā ārstniecības programmā.

www.Elittesport.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu