Znaroks atvainojies «Torpedo» līdzjutējai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, kurš pašlaik vada KHL komandu Maskavas «Dinamo», atvainojies Ņižņijnovgorodas «Torpedo» līdzjutējai par pēc spēles izteiktajiem apvainojumiem, vēsta [s:40920].

Rietumu konferences pusfināla sērijas piektā spēle starp «Dinamo» un «Torpedo» aizritēja saspringtā atmosfērā. Trešajā periodā, kad Ņižņijnovgorodas komanda palika mazākumā trijatā pret pieciem, laukuma saimnieku līdzjutēji, izrādot neapmierinātību ar tiesnešu darbu, sāka mest laukumā nepiederošus priekšmetus, kā dēļ maču uz brīdi nācās pārtraukt.

Emocijas nerimās arī pēc spēles un Znaroks, dodoties uz preses konferenci, iesaistījās asā vārdu apmaiņā ar kādu «Torpedo» līdzjutēju, kurai tika veltīti arī necenzēti izteicieni.

Tomēr brīdī, kad treneris devās uz komandas autobusu un kāds līdzjutējs atgādināja par šo hokeja speciālista rīcību, Znaroks atvainojās mājinieku līdzjutējai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu