Znaroks: braucam uz Omsku «sisties»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA/Novosti

Maskavas «Dinamo» hokeja kluba galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc zaudējuma Omskas «Avangard» komandai sacīja, ka Maskavas hokejistiem tikai tagad tā pa īstam sāksies play-off izcīņa.

«Apollo» jau ziņoja, ka KHL Gagarina kausa izcīņas finālsērijas ceturtajā spēlē ceturtdien uzvaru izcīnīja Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas «Avangard» komanda, kas viesos pagarinājumā ar 2:1 pārspēja «Dinamo» un sērijā atrodas vadībā ar 3-1.

«Grūti kaut ko teikt pēc šādiem mačiem. Varu tikai apgalvot sekojošo - mēs braucam uz Omsku cīnīties, play-off izcīņa mums tikai tagad sāksies,» «Sport-express» citē Znaroku.

«Ir bijušas arī sliktākas situācijas dzīvē, tā kā mēs mierīgi gatavojamies nākamajai spēlei,» uzsvēra treneris, kurš piebilda, ka līdz nākamajam mačam ir jāizdomā, kā tikt galā ar «Avangard» uzbrucēju Aleksandru Perežoginu, kurš ir guvis vārtus visās finālsērijas spēlēs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu