ZRP izsludinās Rīgas nodaļas biedru pārreģistrāciju

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Zatlera Reformu partija (ZRP) sāks Rīgas nodaļas biedru pārreģistrāciju, aģentūrai BNS apliecināja Rīgas nodaļas valdes locekle Vija Tirzmale.

Pārreģistrācija nepieciešama partijas biedru apzināšanai, lai varētu plānot un organizēt nodaļas darbu.

«Ir jāapzina cilvēki, kas tad ir pašlaik Rīgā un kā mēs Rīgas darbību varam strukturizēt. Un to mēs varam izdarīt kvalitatīvi, ja mēs veicam pārreģistrāciju,» paskaidroja Tirzmale.

Viņa atteicās prognozēt, vai Rīgas nodaļā pēc pārreģistrācijas būtiski mainīsies biedru skaits.

«Patlaban tas lielais vilnis ir noplacis, un tie, kas patiešām gribēs darboties, arī paliks. Vienas vēlēšanas ir pagājušas, un otras nav tik tuvu, un tiem, kas iesaistījās kādu savu interešu vadīti, tas vairs nav interesanti,» uzskata Tirzmale.

Rīgas nodaļa pašlaik ir bez vadītāja pēc Renāra Putniņa izslēgšanas no partijas. ZRP pamatoja, ka viņš nav veicis savus tiešos nodaļas darba vadītāja pienākumus un apzināti kavējis nodaļas darbību.

Pēc pašreizējiem datiem, Rīgas nodaļā ir 833 biedri. Pirms nedēļas neizdevās ievēlēt jaunu vadītāju, jo lēmuma pieņemšanai vajadzēja vismaz pusi biedru, taču bija ieradušies tikai 159 cilvēki.

ZRP Rīgas nodaļas ārkārtas kopsapulce notiks 4.novembrī.

Pirms nedēļas partijas līderis un dibinātājs Valdis Zatlers atzina, ka partija ir tapusi lielā steigā, kuras laikā pieļautas arī kļūdas, tāpēc tagad viss darbs jāvelta partijas struktūras veidošanai un komunikācijas uzlabošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu