Žurnāliste: Krimas iedzīvotāji sākuši nopietni raizēties par savu drošību (169)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nezināmu bruņotu cilvēku skaits Krimā ir pieaudzis līdz kritiskajai robežai, pirms dažām dienām viņi «ieņēma» arī kādu autosalonu Sevastopolē un Krimā joprojām atrodas liels skaits Ukrainas karavīru, tāpēc Krimas iedzīvotāji jūtoties arvien neomulīgāk, Krievijas telekanālam «Dozdj» pa telefonu no Krimas pastāstīja žurnāliste Lilija Budžurova.

Žurnāliste telekanālam pastāstīja, ka Krimas iedzīvotāji jūtas arvien nedrošāki, jo «ir parādījies satraucošs daudzums nezināmu, maskētu un bruņotu cilvēku, kas skraida pa ielām ar ieročiem.» Viņa arī atgādina, ka Krimas pussalā joprojām atrodas arī 20 000 ukraiņu karavīru un uzsver, ka vietējos iedzīvotājos pieaug bažas par iespējamo karu.

Budžurova sacīja, ka tādas situācijas ka tā dēvēto pašaizsardzības vienību uzbrukums Ukrainas armijas topogrāfijas bāzei Krimā, kura rezultātā tika nogalināti divi cilvēki, draud eskalēt situāciju un daudzi Krimas iedzīvotāji baidās no «liktenīgā šāviena scenārija.»

Viņa arī komentēja Krimas varasiestāžu paziņojumu, ka uzbrukumā topogrāfijas bāzei nogalinātos divus vīriešus nošāvis snaiperis no Ļvovas. Viņa skaidroja, ka pagaidām pat nav zināms, vai tas vispār bijis kāda snaipera rokudarbs.

Komentāri (169)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu